En moderne tradisjonsbedrift

Helt fra begynnelsen var forretningsideen å innta en sterk posisjon i regionen som totaltilbyder innen bygg- og innredningprosjekter med fokus på kvalitet i alle ledd. Dette er fortsatt selskapets grunnfilosofi, 30 år etter oppstarten!

Vår historie

I 1953 så byggmestrene Drangsholt og Sællmann behovet for en ny aktør i Kristiansands-regionen, som skulle fokusere på å levere byggverk av høyeste kvalitet. Sammen stiftet de byggmesterfirmaet “Drangsholt & Sællmann” og ble godt tatt imot.

Noen år senere i 1968, etablerte “Kristiansand Treinnredning” seg som møbelsnekkeri. Begge firmaene opparbeider seg høykvalitetsprofil og samarbeider tett.
Etter mange års tett og vellykket samarbeid, forener de to selskapene krefter og resultatet blir i 1989, etableringen av Bico.

Forretningsideen var å innta en sterk posisjon i regionen som totaltilbyder innen bygg- og innredningprosjekter. Dette er fortsatt selskapets grunnfilosofi, 30 år etter oppstarten.

historie-resepsjon

Hotel Caledonien i Kristiansand

Caledonien var et av Bicos første prosjekt

historie-2

Vår visjon er «Bico bygger begeistring»

Vi skal begeistre våre medarbeidere, samarbeidspartnere, leverandører, kunder og sluttbrukere. Hver dag, i hvert prosjekt, i hver relasjon, i medgang og i motgang.
For å få dette til har vi tre verdier vi strekker oss etter, som står helt sentralt i selskapets virke:

Raus

Vi er varme, åpne og inkluderende i møte med våre kunder, samarbeidspartnere og hverandre. Vi er rause kolleger som verdsetter hverandres kvaliteter og spiller hverandre gode.

Offensiv

Vi tar initiativ, er drivende, disiplinerte og kjente for vår høye gjennomføringsevne. For å levere avtalt kvalitet til avtalt tid og pris, styrer vi våre prosjekter med jernhånd.

Skapende

Vi med vår kompetanse, kreativitet og entusiasme leverer attraktive merverdier for våre kunder. En leveranse fra Bico skal oppleves som annerledes og mer enn forventet – Skreddersøm for den kresne kunde.