Skal du om å bygge hus, hytte eller renovere bolig?

Hjemmene våre er noe av det viktigste og mest verdifulle eier, så om du skal bygge nytt hus, hytte eller renovere nåværende bolig er det viktig at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Bico bygger begeistring!

I tiden som kommer vil det bli mer fokus på valg av kvalitet og gode materialer, som med denne eneboligen med fasade av sedertre.
Se mer av dette stilige huset her. 

Vi bygger din drømmebolig

Det er flere viktige ting å ta i betraktning når du skal bygge eller renovere hus eller hytte. Romløsningen er en ting som har mye å si for om du vil oppleve hjemmet ditt som velfungerende. Riktige og gode materialvalg er et annet viktig valg. Ikke bare skal boligen fungere optimalt i både fritid og hverdag, den skal selvfølgelig også se flott og innbyderen ut. For å få et godt og funksjonelt hjem trenges det med andre ord nøye planlegging, kunnskap og drømmer. Men hva som de riktige valgene er individuelt, både med tanke på livssituasjon, smak og budsjett.

Våre prosjektledere har lang erfaring med prosjektering og bygging av moderne og tradisjonelle hus og hytter, samt renovering av eksiterende boliger. De er flinke på å se enkeltmenneske og sette seg inn i din livssituasjon. De vet hvordan boligen og dens romløsning former vår levemåte og hvilke produkter og løsninger som gir deg en lettere og mer behagelig hverdag.

Med Bico kan du være trygg på at du får det huset eller den hytten som passer ditt levemønster, men som også gir rom for vekst og endringer i livet. Med vår kunnskap og dine drømmer vil resultatet bli det perfekte hjem eller fritidsbolig for deg og din familie.

Bico bygger kvalitet

Bico er med tiden godt kjent for å levere prosjekter av høy kvalitet og har helt siden 1953 hatt tro på at kvalitet er den store vinneren. Velger du kvalitet og godt håndverk sparer du tid og penger i det lange løp. Det gir deg velfungerende og gjennomtenkte løsninger som optimaliserer din hverdag. Produkter av høy kvalitet blir bare finere med tiden og er dermed ting du vil ha glede av i lang tid fremover .

Ta en titt på vår referanseside for å se noen av de husene og hyttene vi har bygget.

Faglig dyktighet og unik kompetanse

“Vi har sjelden eller aldri møtt en slik entusiasme og faglig dyktighet tidligere i vår karriere. Bico har, både når det gjelder tre og betong en unik kompetanse, med formenn og håndverkere som virkelig kan sitt fag.”

– Svein Lund, Grunnlegger og styreformann, Lund Hagem Arkitekter.

Leverer tjenester fra idé til nøkkelferdig bolig

Bico har jobbet hardt for å bli en av regionens mest anerkjente leverandører av kvalitet. Vi står for hele prosessen fra planlegging, tegninger, budsjett, søknad og byggingen av din drømmebolig. Du vil kun trenge å forholde deg til én av våre profesjonelle prosjektledere som koordinerer alt for deg og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart boligprosjekt. Våre høyt kvalifiserte tømrere sørger for et fantastisk stykke fagarbeid.

Ta en titt på vår referanseside for å se noen av de husene og hyttene vi har bygget.

Du finner en oversikt over våre tjenester for Bolig her.