X

Fashion butikker

Bico gratulerer med nyåpning av Casual i Steen og Strøm magasin 2etg. Oslo. November 2016

Steen og strøm casual.TOMWOOD.jpg

Bico Bygg og Innredning er leverandør av butikkinnredning til Airport Retail Group.

Det er nå levert to butikker i det nye fashion konseptet på henholdsvis Helsinki Airport Vantaa i Finland og Keflavik International Airport på Island. 

Konseptutviklingen for ARG er gjort av Reactor Retail i Oslo. Gjennom et tett samarbeid med Bico har de tatt frem produktene til det nye konseptet.

Airport Retail Group driver et antall fashionbutikker på nordiske flyplasser som selger kjente luksuriøse merker som Polo, Mulberry, Armani og Hermes og andre høykvalitetsmerker som Sand, Boss, Gant og Bjørn Borg. Det tilbys et bredt sortiment innen herre, dame, accessories og reiseprodukter.

Airport Retail Group er også største leietaker på Steen & Strøm Magasin i Oslo, en unik shoppingopplevelse over 6 etasjer som tilbyr den største samlingen av kjente merkevarer i Oslo samlet i ett varemagasin.

I tillegg har ARG også Outlet One i Norge og Sverige, et fashion konsept hvor kjente merkevarer selges til redusert pris.

Bico Bygg og Innredning er stolte og glade over å bli valgt som leverandør til Airport Retail Group og ser frem til et langt og godt samarbeide!

_Q1A0804.jpg

Finn Bjørsrud Salgssjef Retail +47 90081719 finnlorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Ole Kaurin Innkjøpsleder / Prosjektleder +47 91565688 olelorem ipsym@lorem ipsymbico.no