X

Boliger

NY BOLIG

Har levert flere hus i Dvergsneslia. Ta kontakt dersom du også ser etter noe liknende.

Uten navn.png (2)

Når du skal reise en ny bolig, tilbyr Bico profesjonell og personlig veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt. Våre konsulenter bistår med planlegging og forarbeid, og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart prosjekt. Fagfolkene våre sørger for god kvalitet på arbeidet, og vi garanterer for kvaliteten på både egne og innleide håndverkere. Hos Bico får du en fast kontakt du kan komme til dersom behovet er der etter utført arbeid.

 Bico tilbyr spesialtegnede hus i samarbeid med arkitekter  eller ferdighus fra husprodusenten URBANHUS: )Urbanhus 2.PNG

Ny katalog 2015.png (1)

Klikk inn og se på noen av våre referanser på BOLIGER og HYTTER

 

OMBYGGING OG RENOVERING

Rehabilitering og renovering er et av kjerneområdene til Bico. Vi har lang erfaring med store og små endringer, både inne og ute.

Når du skal bytte kledning, restaurere barndomshjemmet eller tilpasse din nye leilighet til dine behov, tilbyr Bico profesjonell og personlig veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt. Våre konsulenter bistår med planlegging og forarbeid og våre fagfolk sørger for god kvalitet på arbeidet.

Bico garanterer for kvaliteten på både egne og innleide håndverkere. Skulle det være noe du ikke er fornøyd med, tar vi på oss ansvaret for at dette blir fikset.

Ring oss eller send en e-post for en uforbindtlig prat. 

 

Fritz Hjort Prosjektleder Bolig Mob. +47 404 12 009 fritzlorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Stein Harald Krispinussen Prosjektleder Bolig Mob. +47 404 12 023 shklorem ipsym@lorem ipsymbico.no