X

Hytter

Dagsturhytta Jegersberg, Kristiansand 

Midt-Agder Friluftsråd arbeider med å skape et friluftssenter ved Sødalsmyra i Jegersberg i Kristiansand. Det skal reises ei "dagsturhytte" som skal brukes som utfartssted med enkel kafé for allmennheten i helgene. I ukedagene ser vi for oss at bygget kan disponeres av barnehager, skoler, Universitetet i Agder, samt ulike lag og foreninger. Prosjektet er støttet av Sparebanken Sør, Sparebankstiftelsen SR-Bank og Gjensidigestiftelsen. Bico er valgt til å bygge hytta. Helt topp!

 

Byggeskikkpris fra Lillesand kommune.  Denne hytta tok prisen. Lyngholmen/Lund Hagem

Det Oslo-baserte arkitektkontoret Lund Hagem er tildelt Lillesand kommunes byggeskikkpris for denne hytta på Nordre Lyngholmen.

"Prisen gis for fremragende samtidsarkitektur med høy håndverksmessig utførelse og god stedstilpasning, sa ordfører Arne Thomassen da han delte ut prisen under kulturkvelden søndag."

Lillesand kommunes byggeskikkpris ble opprettet i 2004 i samarbeid med Husbanken. Formålet med prisen er å bidra til økt forståelse for verdien av god byggeskikk, både ved nybygg og ved istandsetting eller endring av eksisterende bebyggelse. Prisen kan også tildeles utendørs anlegg som plasser, parker og hager. Prisen deles ut hvert andre år, vekselsvis til nye prosjekter og bevaring.

Arkitekt Kjetil Lønning Olsen, Kjell Nevland fra entreprenøren Bico bygg og Renee Rasmussen fra byggherren var til stede og tok imot prisen.

Les mer på Referansesidene hos Bico   og  Reportasje Arc Daly Link

 

 

Bico har lang erfaring med prosjektering, bygging og ombygging av alle typer fritidsboliger.

 

Lyngholmen betong.PNG

Dette er Norges tøffeste betonghytte. 
Se den spektakulære hytta på Lyngholmen sør for Kristiansand.

 

Stein Harald Krispinussen Prosjektleder Bolig Mob. +47 404 12 023 shklorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Fritz Hjort Prosjektleder Bolig Mob. +47 404 12 009 fritzlorem ipsym@lorem ipsymbico.no