X

Offentlige bygg

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF    25. mai kl. 12:30 · 

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har i dag inngått kontrakt med Bico Bygg og Innredning fra Kristiansand om levering av mediestativer til Deichman Bjørvika. Mediestativene, som er en vesentlig del av møbleringen i det nye hovedbiblioteket, vil være svært synlige og sette et tydelig prege på Oslos nye signalbygg. Komplett leveranse er på rundt 3 200 hyllemeter. Mediestativene, som vil bli et svært synlig spesialprodukt, skal leveres i børstet natureloksert aluminium med toppmoduler og hylletilbehør i hvitpigmentert ask. Alle hylleplater og topplater skal ha integrert LED-belysning som ivaretar god belysning av innholdet i mediestativene.

Les mer:https://bit.ly/2ktheX3

Fra venstre; Kristoffer Emberland anbudsansvarlig Bico, Finn Bjørsrud salgsssjef Bico , Eli Grimsby direktør i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF, Vibeke Johnsen prosjektansvarlig Deichman i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF, Vibeke Skaiaa prosjektleder prosjektering ÅF Advansia. Foto: Kultur- og idrettsbygg

Bico har levert fast innredning til Kunst og Designhøgskolen i Bergen. Dette er et helt nytt bygg designet av Snøhetta hvor interiøret er tegnet av Scenario arkitekter.

Byggherre: Statsbygg,  Hovedentreprenør: Veidekke avd Bergen

 

Bico leverte fast innredning til Holmen Svømmehall. Vi takker for oppdraget fra Trio Entreprenør med byggherre Asker Kommune.

 

 

 

I den nye piren på Gardermoen har Bico produsert og monterer flere Tanum bokandler og fashion butikker. Piren og "eggene" er designet av Nordic architects, Oslo.

1014_Oslo_Lufthavn_Duty_Free_N8_53ae03caeab17cd2eeca0cf379ac5de5.jpg

 

 

Bico er stolt over å ha levert viktige interiørelementer til Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Hovedtrapp, resepsjon, scene, møbler, bar og restaurant._DSC0143.jpg

Anders Drange Avdelingsleder innredning Mob. +47 404 12 028 anderslorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Kristoffer Emberland Anbudsansvarlig / Prosjektleder +47 90 66 06 42 kelorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Kjell Bentsen Salgssjef Innredning +47 48337830 kjell.bentsenlorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Finn Bjørsrud Salgssjef Retail +47 90081719 finnlorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Helge Norheim Produksjonsansvarlig / prosjektleder Mob. +47 404 12 033 norheimlorem ipsym@lorem ipsymbico.no

Harald Kjellevik Prosjektleder, tegner Mob. +47 404 12 013 kjelleviklorem ipsym@lorem ipsymbico.no