Display & Merchandising

– for merkevarer og detaljhandel

Vi lytter, designer, produserer og handler …
… der det er formålstjenlig for ditt prosjekt enten vi må ta hensyn til økonomi, tid, funksjonalitet eller kvalitet. Vi har lang erfaring med et meget bredt og godt nettverk av fabrikker og underleverandører både i Skandinavia, Europa og Asia.

Vi hjelper deg med å promotere og selge dine produkter i butikk.

Kontakt oss

Jahran Pettersen
Prosjekt og Salg
jahran@bico.no
+959 17 332

Vi finner løsningen på dine behov, ønsker og drømmer

Effektiv merchandising gir økt salg, høyere omsetning, mer fornøyde og lojale kunder.

Vi leverer både enkle og multi-materielle salgsløsninger, display og merchandising materiell for merkevarer og detaljhandel.

Skreddersøm
Å spesialtilpasse løsninger er en nødvendighet. Ofte passer ikke et standard display dine produkter, butikk konsept eller kategoriene de skal plasseres i.

Med vår erfaring, effektivitet og grundighet gir vi deg trygghet og kvalitet.

Noen skreddersydde leveranser

Lys i lister-, i toppskilt- eller direkte på produkter i hylla

Akryl og plast til oppbevaring, presentasjon og salg

Vi er fleksible og kreative og løser de fleste behov og utfordringer som du har

Bord og hylledisplayer

Gulvdisplayer

                           Referanseprosjekter

Sagt om Bico Display & Merchandising;

  • Apotek 1 har hatt et tett samarbeid med Bico gjennom snart 20 år. Vi har et løpende behov for nye og velfungerende displayer og merchandisingartikler, i takt med at vi må tilpasse oss en stadig tøffere konkurransesituasjon. Noe som dyktige, dedikerte og løsningsorienterte medarbeidere hos Bico løser på trygt vis hver gang.

    – Øyvind Rydland, Apotek 1

  • Enten Grilstad behøver praktiske og solide gulvstativer eller andre typer skreddersydde displayer til våre produkter, så tar alltid Bico raskt tak i oppgavene og vi får god og stødig oppfølging fra start og hele veien frem til levering.

    – Birger Todalshaug, Grilstad

  • Gjennom mange, mange år har vi laget praktiske og kostnadseffektive løsninger sammen med Bico og som vi stadig bestiller nye forsyninger av.  Gulvdisplayer til leverpostei, Vestlandslefse, Vossafår eller pølseklyper, pizza- eller pølse skilt, ulike typer displayer til våre kuvert-pålegg, krydderhyller, snittekniver til pølser og annet. Bico er dedikerte og de leverer.

    – Christopher Tybring-Gjedde, Orkla Foods