Hotell

Bico har over 30 års erfaring med hotelldesign. Med vårt eget lokale møbelverksted og godt samarbeid med kjente leverandører, kan vi skape akkurat den hotellinnredningen du ønsker deg

Spesialprodusert innredning til ditt hotell

Vi har produsert og montert spesialtilpasset innredning til både små og store hotell. Med vårt gode samarbeid med flere dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere, kommer vi sammen med deg frem til en spesialtilpasset hotellinnredning som bygger opp under ditt konsept.

Kontakt oss

Har du et historisk hotell som trengs å restaureres? Eller skal du bygge et nytt og moderne hotell? Vi har erfaring med produksjon og montering av spesialinnredning til nye hoteller, samt renovering av gamle historiske hotell.

Vektlegger godt samarbeid

Vi er kjent for å være svært fleksible og løsningsorienterte med tanke på montering. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette. Ønsker du at Bico bare skal levere selve innredningen, er dette selvfølgelig også en mulighet. Uansett hva du velger vektlegger vi godt samarbeid og kvalitet.

Innredning av hoteller og restauranter

Bico har produsert og montert spesialtilpasset innredning til flere hotell, både hotellrom, resepsjoner, konferanserom, fellesarealer og restaurant tilknyttet hotellet

Våre tjenester for Hotellinnredning

Bico har jobbet seg opp til å bli en av landets mest anerkjente leverandører av kvalitet.

Våre prosjektledere bistår deg hele veien fra idé til ferdig montert innredning. Vi samarbeider tett med interiørarkitekter som er engasjert av byggherrene. Bicos prosjektering kommer inn så tidlig som mulig i prosessen for å kvalitetssikre oppmåling, elpunkter og grensesnitt overfor entreprenør og andre fag.

Bico har god gjennomføringsevne med solid økonomi og erfarne prosjektledere og formenn.

Se våre tjenester for Hotellinnredning her:

Alle prosjekt begynner med en god idé!

Vi har lang erfaring med å forstå og støtte idéer fra byggherre og interiørarkitekter. Sammen jobber vi for å finne kundens konsept og budsjettnivå. Vi har lang erfaring med produksjon og levering av fleksibel og brukerorientert innredning til hoteller, fellesområder, restauranter og back office.

Vi tegner, konstruerer og visualiserer innredningen for deg

Vi har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. De skisser, tegner og lager 3D visualiserte tegninger ut ifra byggherres og interiørarkitektenes idéer, slik at det kan gis et tydelig inntrykk av hvordan prosjekt blir.

Trygg og forutsigbar prosjektledelse

Bico har mange dyktige prosjektledere med bakgrunn som møbelsnekkere og andre fag.
Vi tar gjerne total prosjektering hvor vi leder prosjektet fra design og konseptutvikling, frem til ferdig montert innredning. Sammen med dyktige interiørarkitekter, gir vi profesjonell rådgivning vedrørende materialvalg og løsninger basert på kundens ønsker og behov. Vi kan også ta ansvaret for hele bygge- og innredningsprosessen, da vi har egne tømrere og tett samarbeid med alle typer fag og underleverandører i hele Norge.
Ved totalprosjektering vil Bico ha kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling, tegning, produksjon, logistikktil ferdig montert innredning. Dette gjør prosessen forutsigbar og oversiktlig.
Totalprosjektering betyr også at kunden unngår unødvendige mellomledd og innredningen kan leveres til rett tid, til riktig pris og riktig montert.

Spesialinnredning fra vårt lokale snekkerverksted

Vi er stolte over å fortsatt ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel spesialinnredning blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968 og her jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, høy materialkunnskap og som er svært opptatt av detaljer.
I tillegg til egen produksjon, har Bico solide partnere i Europa som leverer alle typer produkter i alle aktuelle materialtyper. Vi følger opp disse med jevnlig besøk og våre logistikksystemer sørger for presise og korrekte leveranser og bidrar til å opprettholde smidigheten vi er kjent for.

Raske, effektive og tilpasningsdyktige montører

Bico har både egne ansatte montører og faste underleverandører som jobber i team med våre egne folk. Alle disse har bakgrunn som snekkere og et tilgjengelige over hele Norge.
Disse montørene har lang erfaring med spesialinnredning og kvalifiseres etter Bicos kvalitetsstandarder, som sikrer deg et solid og flott resultat.
Våre montører jobber raskt, effektivt og er opptatt av å levere til avtalt tid og kvalitet.
Vi er fleksible da vi tar hensyn til og legger til rette for din bedrifts daglige behov, slik at driften kan fungere som normalt. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av utførelsen kan du regne med oss. Vi stiller opp på kort varsel for å undersøke og utbedre eventuelle utfordringer.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.

Bico som totalprosjekterende innen innredning

Som totalprosjekterende leverer vi alle tjenester og produkter i et innredningsprosjekt. Da har vi kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling til ferdig montert innredning.

Vi lager produksjonstegninger, for så å selv produsere håndlage møbler og innredning fra egen produksjon. Vi får også levert innredning fra anerkjente underleverandører, som vi over lang tid har hatt et godt samarbeid med. Til slutt har vi egne erfarne og fleksible håndverkere som står for monteringen av innredningen.

På denne måten unngår du unødvendige mellomledd og vi har full kontroll på at innredningen blir levert i rett tid og til riktig pris.

Kjent for å levere kvalitet

Når du skal bygge hoteller tilbyr Bico profesjonell og personlig veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt. Våre konsulenter bistår med planlegging og forarbeid, og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart prosjekt. Fagfolkene våre sørger for god kvalitet på arbeidet, og vi garanterer for kvaliteten på både egne og innleide håndverkere.

Vi har levert spesialinnreding til flere kjente merkevarer

Vi har vært med på flere spennende bygg og innredningsprosjekter for kjente merkevarer som Thon Hotels, men også lokale bedrifter som Q42 konferansesenter.
Med andre ord, Bico produserer og leverer nøkkelferdig innredning for ethvert konsept med fokus på design, funksjon og kvalitet i alle ledd.

historie-resepsjon

Over 30 års erfaring med hotellinnredning

Hotell Caledonien i Kristiansand var et av Bicos aller første prosjekter.

Se hva vi har levert for andre

Under finner du våre referanser der vi har stått for bygging og innredning av hotell.