Q42

Bico var så heldig å innrede konferansesenter, hotellrom, kontorer og restauranten hos Q42 i Kristiansand

Q42 er Kristiansands nye storstue, med konferansesenter, restaurant og cafe. Bico var med gjennom hele prosjektet, og innredet store deler av bygningsmassen.

Vi leverte følgende tjenester:

Vi tegner, konstruerer og visualiserer innredningen for deg

Vi har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. De skisser, tegner og lager 3D visualiserte tegninger, slik at du kan får et tydelig inntrykk av hvordan ditt prosjekt blir innredet.

Spesialinnredning fra vårt lokale snekkerverksted

Vi er stolte over å fortsatt ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel spesialinnredning blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968 og her jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, høy materialkunnskap og som er svært opptatt av detaljer.

Håndverk står i motsetning til industriell produksjon, da håndlagde produkter er som navnet tilsier, unike fordi de er laget med hendene av dyktige håndverkere. Godt håndverk står også i sterk kontrast til industriell masseproduksjon, som ikke er miljøvennlig eller av utpreget kvalitet. I en tid der det meste innen produksjon flyttes utenlands, beholder vi lokal kunnskap og håndverk i verdensklasse. Din spesialinnredning vil dermed ha et unikt og varig uttrykk.

Våre logistikksystemer sørger for presise og korrekte leveranser og bidrar til å opprettholde smidigheten vi er kjent for. Med prosjektledelse fra Bico sørger vi for nøkkelferdige løsninger innen de avtalte rammene.

Raske, effektive og tilpasningsdyktige montører

Bico har både egne ansatte montører, med bakgrunn som snekkere og et stort nasjonalt nettverk av godt kvalifiserte montører.

De har lang erfaring med montering av spesialinnredning og leverer etter Bicos kvalitetsstandarder, som sikrer deg et solid og flott resultat.
Våre montører jobber raskt, effektivt og er opptatt av å levere til avtalt tid og kvalitet.

Vi er fleksible da vi tar hensyn til og legger til rette for din bedrifts daglige behov, slik at driften kan fungere som normalt. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av utførelsen kan du regne med oss. Vi stiller opp på kort varsel for å undersøke og utbedre eventuelle utfordringer.