Renovering av VIA Partner

Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen.

– Odd Erik Sangeslang, Dalig leder VIA partner

Med totalentreprise tar vi for oss hele renovasjonen fra A til Å. Slik blir det mindre ansvar hos deg som kunde, og mer ansvar hos oss. Vi ønsker at du skal ha færre ledd å forholde deg til, slik at prosessen blir mer oversiktlig for deg. Vår erfaringer er at dette vil gjøre deg som kunde mer fornøyd.

Bico gir råd basert på funksjonalitet, kvalitet og hva som er realistisk i forhold til budsjett og vi hjelper deg med kreativ og profesjonell veiledning.

Hos VIA Partner utførte vi entreprise for Trimtex ved utbygging av deres kontorer i Lillesand. Administrerende direktør, Tor Eivind Augland, ga også sin tilbakemelding på forprosjektet til totalentreprisen vi gjennomførte for dem:
“Bico forstod våre behov og ønsker, og presenterte et forprosjekt som enkelt og oversiktlig viste valg i nybygget og de endringene som måtte gjøres i eksisterende bygg. Tekniske løsninger og valgte produkter var enkelt og godt beskrevet.”

Arealeffektiv og god akustikk

Det ble gjennom hele bygget valgt åpne og lyse rom som gir en behagelig romfølelse. Hvitmalte gipsvegger gir et ryddig og rent uttrykk. Løsningene er også tilpasset for best mulig effekt fra oppvarming og ventilasjon.

“Vi er meget godt fornøyd med det endelige produktet og kan anbefale Bico og denne utbyggings modellen på det sterkeste.”
– Tor Eivind Augland Adm. dir. Trimtex

Før og etter renovering av kontorene

Moderne og tidløse løsninger

Med våre samarbeidspartnere får vi tilgang til de nyeste og mest hensiktsmessige løsningene.

Med gjennomføringen av totalentreprise i Hellemyrbakken 3 for VIA Partner ble blant annet ble eksisterende fasadeplate revet til fordel for ny utkledning med Royal impregnert spilekledning. Dette gir et varmt møte med fasaden og et lunere uttrykk. Etter gjennomført solanalyse, ble selvsagt også de utsatte vinduene utstyrt med persienner.

Næringsbygget fikk ny utkledning med Royal impregnert spilekledning

Effektive planløsninger

Effektive planløsninger reflekteres gjennom hele bygget. I Fellesareal og garderober er himlingene kledd med hensyn til akustikk, brannsikkerhet og helsemessige standarder fra helsesektoren. I tråd med dette valgte vi matt systemhimling av steinull. Våtrom er malt med sterk våtromsmaling for lettere rengjøring og pålitelig holdbarhet.

Før og etter renovering av bad

Funksjonalitet og design

En god kantineløsning tar ikke skade av vann eller varme, og er enkel å holde ren. Derfor ble rustfritt stål valgt for å optimalt tilfredsstille disse behovene og bruk.

Den nye kantineløsningen

Kantineløsningen i rustfritt stål er enkel å holde ren.

Kvalitet til minste detalj

Rør og kanaler tilhørende varmegjenvinningsaggregat og ventilasjon tilpasses slik at funksjon og design møtes. Slik finner vi de mest hensiktsmessige løsningene i tråd med byggets formål.

Bico vektlegger godt samarbeid

Vi hjelper deg med kreativ og profesjonell veiledning. Bico gir råd basert på funksjonalitet, kvalitet og hva som er realistisk i forhold til budsjett.

“Kan bare opplyse om at samarbeidet mellom oss og Bico har vært svært bra under hele prosessen.
Selve gjennomføringen av prosjektet var har gått raskere og bedre enn forventet. Byggeprosessen har gått raskt og smertefritt, utbygger har tatt godt hensyn til våre daglige behov for å drive butikken som normalt.”

Der løsningsorientert handlingskraft, dialog og kvalitet møtes, finner vi også fornøyde kunder

Vi opprettholder dialogen gjennom hele prosjektet for å oppnå dine mål.

“Samarbeidet med prosjektleder og byggeleder har vært meget godt og jeg er meget imponert over gjennomføringen. Eventuelle små tvister har blitt løst raskt og effektivt uten problemer.”

-Alle gode prosjekt starter med en god idé