Tavernan Youngstorvet

Er Tavernan på Youngstorvet Oslos kulest innredet pizzarestaurant?

Bico har vært så heldige og vært en del av prosessen fra idè og konseptutvikling, til prosjektgjennomføring og montasje.

Resultatet er helt fantastisk.

I dette prosjektet har Bico levert følgende tjenester:

Alle prosjekt begynner med en god idé!

Vi har lang erfaring med konseptutvikling og samarbeider tett med dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere over hele landet. Sammen jobber vi ut ifra ditt behov og kommer frem til en innredning som passer ditt konsept og ditt budsjettnivå. Mens interiørarkitekter og designerne står for uttrykket, har vi oversikten over innredningsmulighetene. Vi har lang erfaring med produksjon og levering av fleksibel og brukerorientert innredning til ulikt bruk. Sammen kommer vi frem til en solid, funksjonell og unik innredning som passer ditt konsept og behov, både nå og i fremtiden.

Trygg og forutsigbar prosjektledelse

Vi har en stor gruppe prosjektledere, som har spesialisert seg på å gjennomføre alle typer innredningprosjekter over hele landet.

Som totalprosjekterende leder vi prosjektet fra design og konseptutvikling, frem til ferdig montert innredning. Sammen med dyktige interiørarkitekter, gir vi profesjonell rådgivning vedrørende valg av møbler og interiør basert på ditt budsjett og konsept. Vi kan også ta ansvaret for hele bygge- og innrendningsprosessen, da vi har egne tømrere og tett samarbeid med flere underleverandører i hele Norge.

Det at vi har kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling, tegning, produksjon og til ferdig montert innredning, gjør prosessen forutsigbar og oversiktlig for deg. Vi har også tett samarbeid med flere kvalitetsleverandører over hele landet og lang erfaring med å ta oss av innkjøp, koordinering og logistikk av all type møblering og innredning.

Når vi har full kontroll på hele prosessen, unngår du unødvendige mellomledd og vi kan få levert innredningen i rett tid, til riktig pris og riktig montert.

Vi tegner, konstruerer og visualiserer innredningen for deg

Vi har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. De skisser, tegner og lager 3D visualiserte tegninger, slik at du kan får et tydelig inntrykk av hvordan ditt prosjekt blir innredet.

Spesialinnredning fra vårt lokale snekkerverksted

Vi er stolte over å fortsatt ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel spesialinnredning blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968 og her jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, høy materialkunnskap og som er svært opptatt av detaljer.

Håndverk står i motsetning til industriell produksjon, da håndlagde produkter er som navnet tilsier, unike fordi de er laget med hendene av dyktige håndverkere. Godt håndverk står også i sterk kontrast til industriell masseproduksjon, som ikke er miljøvennlig eller av utpreget kvalitet. I en tid der det meste innen produksjon flyttes utenlands, beholder vi lokal kunnskap og håndverk i verdensklasse. Din spesialinnredning vil dermed ha et unikt og varig uttrykk.

Våre logistikksystemer sørger for presise og korrekte leveranser og bidrar til å opprettholde smidigheten vi er kjent for. Med prosjektledelse fra Bico sørger vi for nøkkelferdige løsninger innen de avtalte rammene.

Raske, effektive og tilpasningsdyktige montører

Bico har både egne ansatte montører, med bakgrunn som snekkere og et stort nasjonalt nettverk av godt kvalifiserte montører.

De har lang erfaring med montering av spesialinnredning og leverer etter Bicos kvalitetsstandarder, som sikrer deg et solid og flott resultat.
Våre montører jobber raskt, effektivt og er opptatt av å levere til avtalt tid og kvalitet.

Vi er fleksible da vi tar hensyn til og legger til rette for din bedrifts daglige behov, slik at driften kan fungere som normalt. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av utførelsen kan du regne med oss. Vi stiller opp på kort varsel for å undersøke og utbedre eventuelle utfordringer.