Retail

Bico er en ledende leverandør av nøkkelferdige butikker, både frittstående butikker og kjeder.

Butikkinnredningen som gir den optimale salgsopplevelse

Vårt høye krav til utforming og kvalitet sikrer en butikkløsning som er tilrettelagt for en best mulig salgopplevelse for kunden.

Siden 2010 har Bico satset sterkt på butikkinnredning og bygget både produksjon og organisasjon for utvikling, gjennomføring, service og vedlikehold i hele Norge. Bicos avdeling for retail har lang erfaring med å finne de gode løsningene. Vår profesjonelle prosjektadministrasjon er tilpasset både enkeltstående butikker og kjeder hvor planlegging, innkjøp og montering er nøkkelen for god gjennomføring.

Bico utvikler også produkter for effektiv eksponering og sikker butikkdrift. Har du et ønske eller en idè, kan vi utvikle og produsere produktet for deg. Dette gjør vi for en rekke store nasjonale kjeder.

I Bico har vi også vår egen Display & Merchandising avdeling hvor vi leverer alle typer av displayer og vareeksponeringsløsninger for merkevarer i dagligvare- og faghandel.

Bico har levert valgutstyr i flere år

Bico har blant annet produsert og levert valgutstyr til norske kommuner siden 2011. Designløsningen har universell utforming og er kalt “Blanke Ark”, som skal sørge for en nasjonal enhetlig ramme rundt valget

Les mer om de enkelte tjenestene vi tilbyr

Nøkkelen til suksess er å ha et produkt som optimaliserer driften

Nøkkelen til en vellykket butikkdrift er å gi kundene en god handleopplevelse. Derfor er det viktig å ha en nøye gjennomtenkt planløsning og et visuelt uttrykk fremmer dine produkter og resulterer i økt salg.

Bico samarbeider med flere interiørdesignere og konseptutviklere, og kan være behjelpelig med både rådgivning eller utvikling av butikkløsninger som passer ditt konsept.

Uansett hva din forretningside er, kan vi sammen finne den optimale løsningen.

Vi har utlevert flere kjente løsninger

Bico har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. Vi har samarbeidet tett med flere store nasjonale konsern hvor Bico har utformet kjente løsninger, eksempelvis;

Post i butikk

Norsk Tipping

Apotek1

Valgutstyr

Vi tar gjerne utgangspunkt i ditt design, eller designer inventar tilpasset dine ønsker.

Prosjektledere som har spesialisert seg på butikkinnredningsprosjekter

Bico har en bred og solid kompetanse innen prosjektledelse, og prosjektlederne har spesialisert seg på å gjennomføre butikkinnredningprosjekter. Vi har prosjektledelse etablert i Kristiansand og Oslo, men håndterer prosjekter over hele landet.

Våre prosjektledere er opptatt av å sikre kunden en trygghet gjennom hele prosjektløpet. Vår erfaring gir også konstruktive tilbakemeldinger på endringer som vil være nødvendig for å optimalisere driften.

Ved bruk av Bico prosjektledere er du sikret at prosjektet leveres på avtalt tid, til avtalt kvalitet og riktig pris.

Rask og effektiv leveranse

Bico kjennetegnes av effektiv og strømlinjet logistikk. Logistikksystemet sammen med profesjonelle innkjøpere og logistikkmedarbeidere sikrer rask og effektiv leveranse.

Vi har erfaring med bestillinger fra hele verden, og vårt veletablerte leverandørnettverk vil være et stort fortrinn ved gjennomføring av et butikkprosjekt.

Vi har store lagre i Sverige og Norge for hurtig levering av store ordre.

Smertefri prosess med våre håndverkere

Bico har et stort antall ansatte faglærte håndverkere, og et bredt nasjonalt nettverk av underentreprenører, som kan bygge opp eksteriøret og interiøret i din butikk.

Vi kan dermed stå for hele prosessen, fra tegning og oppføring av bygg, konseptutvikling og leveranse av hyller, disker og ellers alt som hører hjemme i en butikk.

Dette fører til en smertefri prosess for deg som kunde.

Du har konseptet, vi har løsningen.

Raske, effektive og tilpasningsdyktige montører

Bico har både egne ansatte montører, og et stort nasjonalt nettverk av godt kvalifiserte montører.

Alle montører leverer etter Bicos kvalitets-standarder, som sikrer kunden et resultat å være stolt av.

Våre montører jobber raskt og effektivt, er tilpasningsdyktige og opptatt av å levere avtalt kvalitet til avtalt tid.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Produserer om monterer butikkinnredning i Skandinavia

Siden 2017 har vi også produsert og montert butikkløsninger til i både Sverige og Danmark.

På denne måten unngår du unødvendige mellomledd og vi har full kontroll på at innredningen blir levert i rett tid og til riktig pris.

Pido Shop Concept

Vårt datterselvskap Pido Shop Concept er lokalisert i Sverige og konsumerer butikkinnredning til flere ulike bransjer innen detalj- og dagligvarehandel.

De leverer spesialtilpassede og fleksible innredningsløsninger som løfter butikken og gjør den unik. Ønsker du en enklere innredning, produserer Pico også stilige og funksjonel standardinnredning.