Snekkerverksted

Visste du at Bico har et eget snekkerverksted lokalisert i Kristiansand?

Spesialinnredning fra vårt lokale snekkerverksted

Vi er stolte over å fortsatt ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel spesialinnredning blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968 og her jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, høy materialkunnskap og som er svært opptatt av detaljer.

Vi erfarer at flere velger unike og spesialproduserte produkter og innredning tilpasset sitt konsept. Dette kan være alt fra dører, vinduer, listverk, bokhyller, pulter, sittebenker, spisebord osv. Dette gir tydelig særpreg med maksimal utnyttelse. Lokal produksjon er ikke bare en fordel for miljøet og norsk økonomi, men også for deg da det gjør at vi kan kvalitetssikre det vi leverer.

Våre logistikksystemer sørger for presise og korrekte leveranser og bidrar til å opprettholde smidigheten vi er kjent for. Med prosjektledelse fra Bico sørger vi for nøkkelferdige løsninger innen de avtalte rammene.

Vårt lokale møbelsnekkeri

Bico leverer og monterer lokalprodusert spesialinnredning av høy kvalitet, til alle typer private og offentlige bygg samt signalbygg

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Våre fagfolk har unik erfaring og høy materialekunnskap

Har du et flott og ærverdig gammelt bygg som du skal rehabilitere og restaurere?
Vi kan lage hva som helst i vårt eget snekkerverksted på Fidjemoen!

Disse håndlagde produktene gir bygget de flotte detaljene og den helheten det fortjener. Alle våre fagfolk har en høy materialkunnskap og er veldig opptatt av god kvalitet ned til minste detalj. Flere av våre flinke møbelsnekkere har jobbet for Bico i over 40 år!

Håndverk i verdensklasse

Her tilpasser vi materiell som ikke lenger er i produksjon, eller skaper noe helt nytt etter dine ønsker

Godt håndverk står i sterk kontrast til industriell masseproduksjon

Håndverk står i motsetning til industriell produksjon, da håndlagde produkter er som navnet tilsier, unike fordi de er laget med hendene av dyktige håndverkere. Godt håndverk står også i sterk kontrast til industriell masseproduksjon, som ikke er miljøvennlig eller av utpreget kvalitet. I en tid der det meste innen produksjon flyttes utenlands, beholder vi lokal kunnskap og håndverk i verdensklasse. Din spesialinnredning vil dermed ha et unikt og varig uttrykk.