Fly to the moon in a rocket with interior made by us!

Kanskje ikke helt, men Bico er totalleverandør av spesialinnredning. Vi leverer, produserer og monterer nøkkelferdig spesialinnredning til alle typer private og offentlige bygg og signalbygg.

Spesialprodusert innredning til ditt konsept

Enten du skal innrede et kontorbygg, hotell, museum, kafe, kulturhus eller en restaurant, trenger du en innredning som står i stil med konseptet og fungerer til formålet..

Bico har jobbet seg opp til å bli en av landets mest anerkjente leverandører av kvalitet. Vi står for hele prosessen, fra konseptutvikling, prosjektering, tegninger, produksjon til gjennomføringen av prosjektet.

Vi leverer og produserer spesialtilpasset innredning for alle offentlige og private bygg. Vi har et godt samarbeid med flere dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere. Sammen med dem og deg, kommer vi frem til en spesialtilpasset innredning som bygger opp under ditt konsept.

Vektlegger godt samarbeid

Vi er kjent for å være svært fleksible og løsningsorienterte med tanke på montering. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette. Ønsker du at Bico bare skal levere selve innredningen, er dette selvfølgelig også en mulighet. Uansett hva du velger vektlegger vi godt samarbeid og kvalitet.

Les mer om våre tjenester for Innredning her:

Alle prosjekt begynner med en god idé!

Vi har lang erfaring med konseptutvikling og samarbeider tett med dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere over hele landet. Sammen jobber vi ut ifra ditt behov og kommer frem til en innredning som passer ditt konsept og ditt budsjettnivå. Mens interiørarkitekter og designerne står for uttrykket, har vi oversikten over innredningsmulighetene. Vi har lang erfaring med produksjon og levering av fleksibel og brukerorientert innredning til ulikt bruk. Sammen kommer vi frem til en solid, funksjonell og unik innredning som passer ditt konsept og behov, både nå og i fremtiden.

Trygg og forutsigbar prosjektledelse

Vi har en stor gruppe prosjektledere, som har spesialisert seg på å gjennomføre alle typer innredningprosjekter over hele landet.

Som totalprosjekterende leder vi prosjektet fra design og konseptutvikling, frem til ferdig montert innredning. Sammen med dyktige interiørarkitekter, gir vi profesjonell rådgivning vedrørende valg av møbler og interiør basert på ditt budsjett og konsept. Vi kan også ta ansvaret for hele bygge- og innrendningsprosessen, da vi har egne tømrere og tett samarbeid med flere underleverandører i hele Norge.

Det at vi har kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling, tegning, produksjon og til ferdig montert innredning, gjør prosessen forutsigbar og oversiktlig for deg. Vi har også tett samarbeid med flere kvalitetsleverandører over hele landet og lang erfaring med å ta oss av innkjøp, koordinering og logistikk av all type møblering og innredning.

Når vi har full kontroll på hele prosessen, unngår du unødvendige mellomledd og vi kan få levert innredningen i rett tid, til riktig pris og riktig montert.

Vi tegner, konstruerer og visualiserer innredningen for deg

Vi har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. De skisser, tegner og lager 3D visualiserte tegninger, slik at du kan får et tydelig inntrykk av hvordan ditt prosjekt blir innredet.

Spesialinnredning fra vårt lokale snekkerverksted

Vi er stolte over å fortsatt ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel spesialinnredning blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968 og her jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, høy materialkunnskap og som er svært opptatt av detaljer.

Håndverk står i motsetning til industriell produksjon, da håndlagde produkter er som navnet tilsier, unike fordi de er laget med hendene av dyktige håndverkere. Godt håndverk står også i sterk kontrast til industriell masseproduksjon, som ikke er miljøvennlig eller av utpreget kvalitet. I en tid der det meste innen produksjon flyttes utenlands, beholder vi lokal kunnskap og håndverk i verdensklasse. Din spesialinnredning vil dermed ha et unikt og varig uttrykk.

Våre logistikksystemer sørger for presise og korrekte leveranser og bidrar til å opprettholde smidigheten vi er kjent for. Med prosjektledelse fra Bico sørger vi for nøkkelferdige løsninger innen de avtalte rammene.

Raske, effektive og tilpasningsdyktige montører

Bico har både egne ansatte montører, med bakgrunn som snekkere og et stort nasjonalt nettverk av godt kvalifiserte montører.

De har lang erfaring med montering av spesialinnredning og leverer etter Bicos kvalitetsstandarder, som sikrer deg et solid og flott resultat.
Våre montører jobber raskt, effektivt og er opptatt av å levere til avtalt tid og kvalitet.

Vi er fleksible da vi tar hensyn til og legger til rette for din bedrifts daglige behov, slik at driften kan fungere som normalt. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av utførelsen kan du regne med oss. Vi stiller opp på kort varsel for å undersøke og utbedre eventuelle utfordringer.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Bico har levert spesialinnreding til flere kjente merkevarer

Med årene har vi produsert, levert og montert flere spesialinnredninger til blant annet bibliotek, kulturhus, museer, hoteller, kaffebarer, kafeer, barer, kantiner, spisesteder for gourmeter og hurtigmatrestauranter som kjente pizzakjeder.

Vi har vært med på flere spennende innredningsprosjekter for kjente merkevarer som Starbucks, Peppes Pizza, Dominos, Fridays, Burger King, Tanum bokhandler, Thon Hotels, men også lokale bedrifter som Edda, Bønder i Byen, Bølgen og Moi og Q42 konferansesenter.

Med andre ord, Bico produserer og leverer nøkkelferdig innredning for ethvert konsept med fokus på design, funksjon og kvalitet i alle ledd.

“Bico legger ned de ekstra timene i sine prosjekt for å oppnå kundens, brukernes og prosjektets fulle tilfredsstillelse.” -Finn-Axel Rasmussen, tidl. eiendomsdirektør Starbucks Skandinavia

Bico som totalprosjekterende

Som totalprosjekterende leverer vi alle tjenester og produkter i et innredningsprosjekt. Da har vi kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling til ferdig montert innredning. Vi lager produksjonstegninger, for så å selv produsere spesialmøbler og innredning fra egen produksjon. Vi får også levert innredning fra anerkjente underleverandører som vi over lang tid har hatt et godt samarbeid med. Til slutt har vi egne erfarne og fleksible håndverkere som står for monteringen av innredningen.

På denne måten unngår du unødvendige mellomledd og vi har full kontroll på at innredningen blir levert i rett tid og til riktig pris.

Kvalitet gjennom hele prosjektet

Våre konsulenter bistår også med planlegging og forarbeid, og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart prosjekt. Fagfolkene våre sørger for god kvalitet på arbeidet, og vi garanterer for kvaliteten på både egne og innleide håndverkere.

Se hva vi har levert for andre

Under finner du våre referanser der vi har stått for prosjekteringen, leveringen og monteringen av spesialinnredning.

Thon Hotel Kirkenes

Thon Hotel Kirkenes Vi har levert, produsert og montert spesialinnredning til Thon Hotel Kirkenes i Kristiansand sine 143 hotellrom og restaurant

Thon Hotel Cecil, Oslo

Thon Hotel Cecil, Oslo Vi har levert, produsert og montert spesialinnredning til Thon Hotel Cecil i Oslo sine 150 hotellrom og fellesområder

Renovering av VIA Partner

 Renovering av VIA Partner Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen. - Odd Erik Sangeslang, Dalig leder Les mer

Thon Hotel Rosenkrantz, Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz, Bergen Vi har levert, produsert og montert spesialinnredning til prisvinnende Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen sine 180 hotellrom og fellesområder Les mer

Thon Hotels Parken

Thon Hotels Parken Vi har levert, produsert og montert spesialinnredning til Thon Hotel Parken i Kristiansand sine 184 hotellrom og restaurant Les mer

Starbucks Fenix Stockholm

Starbucks Fenix Stockholm Vi har levert og produserer nøkkelferdig spesialinnredning til Starbucks Fenix i Stockholm. Håndmalte detaljer både på veggene og objekter Legg merke til at det her er flere håndmalte Les mer