Systemprodukter

Bico er en landsdekkende leverandør av systemprodukter, hvor våre høyt kvalifiserte prosjektledere leverer systemprodukter tilpasset ditt behov.

Systemprodukter til næring- og industribygg

Bico er en landsdekkende leverandør av systemprodukter. Vi leverer og monterer komplette kontorløsninger til ditt næring- og industribygg, både til nybygg og renoveringsprosjekter. Våre høyt kvalifiserte prosjektledere leverer pakker med systemprodukter som fungerer godt sammen, og som er tilpasset ditt konsept.

Våre systemprodukter er nøye testet sammen

Som spesialister innen segmentet har vi levert prosjekter til blant annet butikker, kontorer, banker, konferanserom og industribygg. Felles for alle leveransene er høy kvalitet, flott design og god infrastruktur. Vårt brede produktspekter er nøye testet sammen, slik at vi er sikre på at produktene harmonerer og fungerer godt sammen i en løsning. Dermed får du rom som er optimalisert med tanke på lyd, lys og akustikk.

Sliter du med dårlig akustikk?

Med Rockfon Monopuss Monohimling får du en elegant akustisk himling og veggabsorbent uten synlige skjøter. Himlingen fremstår som én ubrutt overflate som reduserer støy, og gir deg et bygg med optimal akustikk og behagelig lyd.

Høy kvalitet, flott design og god infrastruktur

Bico er din totalleverandør av alle tjenester, og gjør at du kun trenger å forholde deg til oss under hele prosjektløpet. Slik får du bedre oversikt og kontroll, samtidig som du sparer tid og penger.

Vi tilbyr ferdigmonterte modulvegger, foldevegger, kontorskillevegger, dører og skyvedører samt skillevegger i glass og aluminium.
Det tilbys også ferdigmonterte brann- og lydkvalifiserte vegger og datagulv. I tillegg kan vi levere garderobeskap, lettvegger til dusj og toalett. Alt av høy kvalitet og flott design, til riktig pris.

Alle produktene i vårt program er ferdigbehandlet og klare til montering.

Les mer om alle produktene vi leverer her:

Bico er leverandør av systemvegger fra Modulvegger AS, som er en ledende kvalitetsleverandør i Norge med snart 40 års erfaring.

Kontorskillevegger

Kontorskillevegger kan være svært praktiske i et åpent kontorlandskap hvor en trenger å sitte mer isolert for å unngå forstyrrelser, eller med tanke på vekst og dermed omorganisering i bedriftens kontorer.
Med kontorskillevegger får du fleksible kontorer da disse er enkle å flytte, eller demontere for oppbevaring til senere bruk.

Glassvegger

Vi leverer alt fra standard glassvegger til panorama-glassvegger. Her kan du velge mellom tette dørblad, DB lyddører, tre i dørbladene eller dørblad med helglass. Standard glassvegg i malte / folierte MDF-karmer.

Brann- og lydkvalifiserte vegger

Du kan få brann- og lydkvalifiserte vegger i forskjellige mål og overflater, som frontvegg i glass og tettvegg i gips.

Foldevegger

Foldevegger kan være praktisk å sette opp i store rom som auditorium, klasserom og konferanserom, hvor det trengs oppdeling av rommet for maksimal utnyttelse. Du får skillevegger som passer til rommets arkitektur, hvor du kan velge mellom forskjellige skinnesystemer. Foldeveggene er lydisolerende og enkle å manøvrere.

Bico er autorisert installatør og leverandør av systemhimlinger som gir rom behagelig og god akustikk.

Rockfon- og Metahimlinger

Bico leverer systemhimlinger fra Rockfon og Meta, som har et utvalg av produkter med høy kvalitet som dekker de fleste bruksområder.
Rockfon AS er en førende leverandør av akustiske steinull- og metalliske himlingsløsninger og montasjesystemer.
Rockfons komplette himlingssystemer er en rask og enkel metode for å skape vakre og behagelige rom. De er solide og enkle å installere, beskytter mot støy og reduserer brannspredning. Samtidig er de et konstruktivt bidrag til en bærekraftig fremtid.

Meta AS er en leverandør av metallhimlinger med spesielle egenskaper, og leverer også spesialhimlinger av spiler og perforerte plater.

Mono-/systemhimling i bolig

Mange av husene som bygges i dag bygges i en minimalistisk stil. De moderne boligene har ofte mange store vinduer, mye bruk av betong og ellers generelt harde og slette flater. Dette kan for mange by på en ubehagelig overraskelse, altså dårlig akustikk. Det vil si ubehagelig støy og gjenklang i store stuer og andre oppholdsrom. En veldig god måte å få redusert denne type støy på, og bedre akustikken generelt, er montering av himlingsproduktet Mono. Denne himlingen kan monteres inn ved nybygg eller ettermonteres som en nedforet himling.

Akustikkpussen fås i hvit og en rekke andre forskjellige farger. Rockfon MONO skiller seg også fra andre lignende produkter, ved at det i ettertid kan foretas småreparasjoner uten at det er synlig i pussen.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Se hva vi har levert for andre

Under finner du våre referanser der vi har stått for prosjekteringen, leveringen og monteringen av systemprodukter.