Nybygg

Hjemmene våre er noe av det viktigste og mest verdifulle vi eier, så om du skal bygge nytt hus er det viktig at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Vi bygger din drømmebolig

Det er flere viktige ting å ta i betraktning når du skal bygge hus eller hytte. Romløsningen er en ting som har mye å si for om du vil oppleve hjemmet ditt som velfungerende. Riktige og gode materialvalg er et annet viktig valg. Ikke bare skal boligen fungere optimalt i både fritid og hverdag, den skal selvfølgelig også se flott og innbydende ut. For å få et godt og funksjonelt hjem trenges det med andre ord nøye planlegging, kunnskap og drømmer. Men hva som de riktige valgene er individuelt, både med tanke på livssituasjon, smak og budsjett.

Våre prosjektledere har lang erfaring med prosjektering og bygging av moderne og tradisjonelle hus og hytter. De er flinke på å se enkeltmenneske og sette seg inn i din livssituasjon. De vet hvordan boligen og dens romløsning former vår levemåte og hvilke produkter og løsninger som gir deg en lettere og mer behagelig hverdag.

Det skal være gøy å bygge bolig!

Med Bico kan du være trygg på at du får det huset eller den hytten som passer ditt levemønster, men som også gir rom for vekst og endringer i livet. Med vår kunnskap og dine drømmer vil resultatet bli det perfekte hjem eller fritidsbolig for deg og din familie

Leverer tjenester fra idé til nøkkelferdig bolig

Bico har jobbet hardt for å bli en av regionens mest anerkjente leverandører av kvalitet. Vi står for hele prosessen fra planlegging, tegninger, budsjett, søknad og byggingen av din drømmebolig. Du vil kun trenge å forholde deg til én av våre profesjonelle prosjektledere som koordinerer alt for deg og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart boligprosjekt. Våre høyt kvalifiserte tømrere sørger for et fantastisk stykke fagarbeid.

Les mer om våre tjenester for Renovering her:

Personlig og profesjonell veiledning

Å bygge hus eller hytte kan med første tanke virke overveldende. Ønsker jeg meg en tradisjonell eller mer moderne bolig? Hva er god planløsning? Hvilke materialer skal vi bruke? Hvordan utnytte tomten på best måte?

Våre strukturerte og kreative prosjektledere har lang erfaring med prosjektering og bygging av både tradisjonelle og moderne hus og hytter. De brenner for at du skal få den bolig du drømmer om og elsker hus og hytter med særpreg, slik at du får en bolig som ikke er lik alle andres.
For at du skal ende opp med drømmeboligen din får du en fast prosjektleder som vil ha kontinuerlig dialog med deg gjennom hele byggeprosessen, fra ide til ferdig bolig. Du kan også kontakte din prosjektleder når du måtte ønske, både under og etter utført arbeid.

Prosjektering til avtalt tid, pris og kvalitet

Bico gir deg selvfølgelig frihet under hele prosessen til å være med på utformingen av boligen.
Vårt mål er å forsterke dine ønsker og samtidig gi råd bygget på kvalitet, funksjonalitet og selvfølgelig hva som er realistisk i forhold til budsjett. Det at vi har lang erfaring og kunnskap med hva som er godt håndverk, altså hva som er funksjonelle og holdbare materialer og løsninger, blir en betryggelse for deg når vi skal bygge eller renovere din bolig.

For at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen har din prosjektleder den fulle og hele oversikten over ditt byggeprosjekt. Han tar seg av fremtidsplaner, byggemøter og følger opp alle leverandørene. Våre prosjektledere kjenner godt til lover og forskrifter, er gode på budsjettet og holder deg oppdatert her. Slik får du en behagelig og oversiktlig prosess uten forsinkelser og andre overraskelser.

Vi har tro på at ryddige prosesser gir gode resultater

De fleste prosjekter krever en byggetillatelse før man kan begynne å bygge etter plan- og bygningsloven.

Ansvarlig søker er tiltakshavers representant overfor kommunen, og har ansvar for at søknaden inneholder nødvendige opplysninger for at kommunen skal kunne ta stilling til om tiltaket er i samsvar med bestemmelser og tillatelser. Ansvarlig søker skal samordne de ansvarlige prosjekterende, utførende og kontrollerende, og påse at alle oppgaver er belagt med ansvar. Ansvarlig søker har ansvar for at tiltaket avsluttes ved innsending av nødvendige opplysninger for kommunens utstedelse av ferdigattest.

Vi har sentral godkjenning som ansvarlige søker og har god kjennskap til lover og forskrifter. Så tidlig som mulig i planleggingen vil ansvarlig søker kunne veilede med hvor stort man kan bygge, og hva man må ta hensyn til, for å få tillatelse til å realisere drømmeprosjektet.

Som ansvarlig søker koordinerer vi hele byggesaken.

Bicos egne tømrere

Opprinnelig var Bico et rent tømrerfirma. I dag er vi er stolte over å fortsatt ha flere av våre flinke tømrere med på laget, hvor noen har jobbet for Bico i over 40 år! Våre svært dyktige tømrere og våre prosjektledere har god og tett kommunikasjon gjennom hele byggeprosjektet. Alle våre fagfolk har en høy materialkunnskap og er veldig opptatt av god kvalitet ned til minste detalj. Flere av dem har etterutdanning som mesterbrev, noe som øker deres kunnskap innen bygg og byggetekniske krav.

De er flinke til å se de gode løsningene og sørger for at din bolig blir bygget etter avtalt tid, pris og kvalitet.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av byggeprosessen kan du regne med oss! Vi har flinke folk som stiller opp på kort varsel for å fikse eventuelle utfordringer med din bolig.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Bico bygger kvalitet

Bico er med tiden godt kjent for å levere prosjekter av høy kvalitet og har helt siden 1953 hatt tro på at kvalitet er den store vinneren. Velger du kvalitet og godt håndverk, sparer du tid og penger i det lange løp. Det gir deg velfungerende og gjennomtenkte løsninger som optimaliserer din hverdag. Produkter av høy kvalitet blir bare finere med tiden og er dermed ting du vil ha glede av i lang tid fremover.

Spesialinnredning tilpasset din bolig

Visste du at Bico har et eget snekkerverksted i Kristiansand?

Dette er en stor fordel da vi ser at flere velger unike og spesialproduserte produkter og innredning tilpasset boligen. Dette kan være alt fra dører, vinduer, listverk, bokhyller, pulter, sittebenker, stuebord, spisebord osv. Dette gir boligen tydelig særpreg med maksimal utnyttelse. Lokal produksjon er ikke bare en fordel for miljøet og norsk økonomi, men også for deg da det gjør at vi kan kvalitetssikre det vi leverer. Les mer om spesialinnredning til din bolig her

Bygger både tradisjonelle og moderne boliger

Vi bygger alt fra tradisjonelle til moderne boliger, spesialtegnede hus og hytter i samarbeid med arkitekter, men også ferdighus fra husprodusenter. Er du tidlig i idéprosessen og ikke har valgt arkitekt enda, har vi et veldig godt samarbeid med flere arkitekter deriblant Urbanhus.

Se hva vi har levert for andre

Under finner du våre referanser der vi har stått for prosjekteringen, leveringen og monteringen av nybygg.

Utvalgte boligreferanser

Lyngholmen

Betonghytta på Lyngholmen Vi var så heldige å få bygge denne drømmehytta som vant Lillesand kommunes byggeskikkpris i 2016. I tillegg er den blitt hedret som et av verdens mest spektakulære hjem av Les mer

Grovikstien 8

Grovikstien 8 500 m2 med boltreplass, flere smarte spesialløsninger og med spesielt tilpasset belysning er det ikke rart menneskene som bor her stortrives Spesialtilpassede løsninger og riktig belysning Huset på over hele 500 Les mer

Hjemmet til Kjell Nupen

Hjemmet til Kjell Nupen Bicos boligavdeling renoverer og bygger markedets flotteste hus og hytter Har du spørsmål angående dette boligprosjektet, eller ønsker du en uforpliktende prat? Ta gjerne kontakt med en av våre Les mer

Tidsriktig funkishus

Tidsriktig funkishus I tiden som kommer vil det bli mer fokus på valg av gode materialer, som med denne fasaden av sedertre.

Funkisboliger på Gimlekollen

Funkisboliger på Gimlekollen Lekker og moderne tomannsbolig på Gimlekollen i Kristiansand. Tegnet av Urbanhus og bygget av Bico. Har du spørsmål angående dette boligprosjektet, eller ønsker du en uforpliktende prat? Ta gjerne kontakt Les mer

  • dvergsneslia-30-bico-fasade2

Drømmebolig på Dvergsneslia

Drømmebolig på Dvergsneslia Å bygge bolig skal være gøy! "På fredag den 16.12 flyttet vi inn, og hva var vel bedre da enn å åpne en god vin og nyte den sammen med Les mer