Drømmebolig på Dvergsneslia

Å bygge bolig skal være gøy!
“På fredag den 16.12 flyttet vi inn, og hva var vel bedre da enn å åpne en god vin og nyte den sammen med utsikten?”
-Familien Mosdøl

“Det er viktig for oss at kunden føler seg sett og hørt gjennom hele byggeperioden”, forteller Stein Harald Krispinussen, prosjektleder for boligavdelingen i Bico. “Så er det ekstra stas når vi får fine tilbakemeldinger slik som med kundene fra Dvergsneslia!”

– “Tusen takk for alt det dere har gjort i forbindelse med byggingen av det nye huset vårt i Dvergsneslia. Dere har gjort en kjempejobb, og en kan trygt si at dere har vært en utrolig fin gjeng å jobbe med.” – Huseier

“Å bygge hus skal være gøy! Vi elsker når kundene våre engasjerer seg og kommer til oss med tanker om sin drømmebolig som med Dvergsneslia 30. Så er det selvfølgelig veldig gøy for oss også å være med på veiledningen av den kreative prosessen, da vi har lang erfaring med hva som godt håndverk og god materialbruk.” Utbryter Stein Harald Krispinussen begeistrende.

Kvalitet til minste detalj

“Vårt mål er jo å forsterke kunden sine ønsker og samtidig gi råd bygget på funksjonalitet, kvalitet og selvfølgelig hva som er realistisk i forhold til budsjett. Vi er glad for å si at Bico er kjent for å levere boliger og innredning av høy kvalitet. Det at vi har lang erfaring og kunnskap med hva som er godt håndverk og funksjonelle og holdbare materialer er en stor fordel når en skal bygge bolig. For oss er det også viktig å tenke på miljøet og lokal produksjon fordi det også styrker kvaliteten på produktet. Derfor har vi fortsatt vårt lokale snekkerverksted her i Kristiansand, selv om de fleste nå flytter produksjonen til utlandet.” (Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr gjennom verkstedet her.)
Dvergsnelia 30 har flere unike og spesialproduserte detaljer tilpasset huset. Dette er noe Stein Harald tror vi kommer til å se mer av i fremtiden.

Moderne og tidløse løsninger

De arealeffektive løsninger gir en stor interiørmessig valgfrihet. Store vindusflater og riktig fargevalg sikrer fine lysforhold og forsterker den allerede gode romfølelsen. Taket har monohilming som gir behagelig lydfølelse og god akustikk (les her om hvorfor vi anbefaler monohimling for de fleste nybygg). Den stilfull gassovn gir god varme. Tenk deg å sitte her foran peisen en koselig høstkveld mens du nyter sjøutsikten!

Elegant design med funksjonalitet

Dette kjøkkenet er virkelig husets hjerte. Vårt fokus på elegante og effektive løsninger forsterket kundens ønsker og ga et moderne og funksjonelt resultat. Kunden var i med møte med leverandøren og handplukket elementer til kjøkkenet, noe som gjorde at de fikk det akkurat det kjøkkenet de hadde sett for seg.

Stilren komposisjon

Den spesialdesignede trappen er utformet med vår veiledning, og blir som en slags skulptur og blikkfang i rommet. Trappen er laget av eik, med håndløper i tre og vanger i glass. Trinnene er vedlikeholdsfrie og slitesterke, så her trenger en ikke å tenke på at smuss og støv skal synes eller sette spor. Slette flater og spesialdesignede løsninger gjenspeiler hele boligen. Huset er også utstyrt med store gode rom.

God romfølelse og tilgjengelighet

Funksjonalitet og design skal gå hånd i hånd og forsterke hverandre, det er en visjon som går igjen i våre prosjekter. Her ønsket kunden å ha en romslig soveromsløsning med enkel tilgang til bad og walk-inn closet. Den behagelige og fleksible løsningen fra soverommet til badet gjør at alt er lett tilgjengelig, noe som gir en god start på dagen. Her er det bare en skyvedør som skiller et kveldsbad for så å hoppe rett i seng, eller en kan tenke seg hvor praktisk det er å kunne hoppe rett ut av senga og inn i dusjen på morgningen uten å tenke på tildekking.

Funksjonelle produkter som optimaliserer hverdagen

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere på bad og kjøkken har vi fått tilpasset kundens behov fordi vi får en så god innsikt i nye produkter tilbyr vi et utvalg av spennende muligheter som gjør hverdagen din optimalisert.
Til slutt må vi takke våre dyktige samarbeidspartnere som alltid holder oss oppdatert på nye og spennende produkter som gir et bredt utvalg av muligheter og en optimalisert hverdag.

“Smilet og latteren har alltid ligget på lur, trass i alvoret, her har vi sikkert mye å takke Stein Haralds herlige måte å være på! Som Stein Harald tidligere sa i en e-mail, det blir vemodig at dette prosjektet nå snart er over. Men samtidig er jeg og Nina kjempeglade, for at vi faktisk kunne flytte inn før avtalt. På fredag den 16.12 flyttet vi inn, og hva var vel bedre da enn å åpne en god vin og nyte den sammen med utsikten?”

– Familien Mosdøl

Har du spørsmål angående dette boligprosjektet, eller ønsker du en uforpliktende prat? Ta gjerne kontakt med en av våre prosjektledere for Bolig her!