Renovering

Rehabilitering og renovering er et av kjerneområdene til Bico

Få profesjonell veiledning tilpasset ditt prosjekt

Vi har lang erfaring med store og små endringer, både inne og ute. Dette kan være alt fra som ombygg, tilbygg og påbygg eller strukturelle endinger av romløsning, fasade, bærevegger eller lignende der det er behov for entreprenører og fagfolk.

Enten om du skal bytte kledning, restaurere barndomshjemmet ditt eller tilpasse din nye leilighet til dine behov, tilbyr Bico profesjonell veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt. Våre prosjektledere hjelper deg med å finne de gode løsningene og har kontroll på budsjettet og prosessen underveis. Våre fagfolk har lang erfaring og kompetanse med å bygge riktig med tanke på byggets epoke og tidligere uttrykk. De har kontroll på detaljene og sørger for god kvalitet på arbeidet.

Leverer til avtalt tid, pris og kvalitet

Bico er med tiden godt kjent for å levere prosjekter av høy kvalitet, og har helt siden 1953 hatt tro på at kvalitet er den store vinneren. Velger du kvalitet og godt håndverk, sparer du tid og penger i det lange løp. Det gir deg velfungerende og gjennomtenkte løsninger som optimaliserer din hverdag.

Leverer tjenester fra idé til nøkkelferdig bolig

Bico har jobbet hardt for å bli en av regionens mest anerkjente leverandører av kvalitet. Vi står for hele prosessen fra planlegging, tegninger, budsjett, søknad og byggingen av din drømmebolig. Du vil kun trenge å forholde deg til én av våre profesjonelle prosjektledere som koordinerer alt for deg og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart boligprosjekt. Våre høyt kvalifiserte tømrere sørger for et fantastisk stykke fagarbeid. Velger du produkter av høy kvalitet blir bare finere med tiden og er dermed ting du vil ha glede av i lang tid fremover.

Les mer om våre tjenester for Renovering her:

Personlig og profesjonell veiledning

Å renovere hus eller hytte kan med første tanke virke overveldende. Hvordan være tro til bygningens opprinnelige epoke? Hva er god planløsning? Hvilke materialer skal vi bruke? Hvordan utnytte tomten på best måte?

Vi i Bico ønsker at det skal være gøy å bygge bolig!
Våre strukturerte og kreative prosjektledere har lang erfaring med restaurering og renovering av hus og hytter. De brenner for at du skal ende opp med å få den bolig du drømmer om og elsker hus og hytter med særpreg, slik at du får en bolig som ikke er lik alle andres.
For at du skal ende opp med drømmeboligen din får du en fast prosjektleder som vil ha kontinuerlig dialog med deg gjennom hele byggeprosessen, fra ide til ferdig bolig. Du kan også kontakte din prosjektleder når du måtte ønske, både under og etter utført arbeid.

Prosjektering til avtalt tid, pris og kvalitet

Bico gir deg selvfølgelig frihet under hele prosessen til å være med på utformingen av boligen.
Vårt mål er å forsterke dine ønsker og samtidig gi råd bygget på kvalitet, funksjonalitet og selvfølgelig hva som er realistisk i forhold til budsjett. Det at vi har lang erfaring og kunnskap med hva som er godt håndverk, altså hva som er funksjonelle og holdbare materialer og løsninger, blir en betryggelse for deg når vi skal renovere din bolig.

For at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen har din prosjektleder den fulle og hele oversikten over ditt byggeprosjekt. Han tar seg av fremtidsplaner, byggemøter og følger opp alle leverandørene. Våre prosjektledere kjenner godt til lover og forskrifter, er gode på budsjettet og holder deg oppdatert her. Slik får du en behagelig og oversiktlig prosess uten forsinkelser og andre overraskelser.

Vi har tro på at ryddige prosesser gir gode resultater

De fleste prosjekter krever en byggetillatelse før man kan begynne å bygge etter plan- og bygningsloven.

Ansvarlig søker er tiltakshavers representant overfor kommunen, og har ansvar for at søknaden inneholder nødvendige opplysninger for at kommunen skal kunne ta stilling til om tiltaket er i samsvar med bestemmelser og tillatelser. Ansvarlig søker skal samordne de ansvarlige prosjekterende, utførende og kontrollerende, og påse at alle oppgaver er belagt med ansvar. Ansvarlig søker har ansvar for at tiltaket avsluttes ved innsending av nødvendige opplysninger for kommunens utstedelse av ferdigattest.

Vi har sentral godkjenning som ansvarlige søker og har god kjennskap til lover og forskrifter. Så tidlig som mulig i planleggingen vil ansvarlig søker kunne veilede med hvor stort man kan bygge, og hva man må ta hensyn til, for å få tillatelse til å realisere drømmeprosjektet.

Som ansvarlig søker koordinerer vi hele byggesaken.

Bicos egne tømrere

Opprinnelig var Bico et rent tømrerfirma. I dag er vi er stolte over å fortsatt ha flere av våre flinke tømrere med på laget, hvor noen har jobbet for Bico i over 40 år! Våre svært dyktige tømrere og våre prosjektledere har god og tett kommunikasjon gjennom hele byggeprosjektet. Alle våre fagfolk har en høy materialkunnskap og er veldig opptatt av god kvalitet ned til minste detalj. Flere av dem har etterutdanning som mesterbrev, noe som øker deres kunnskap innen bygg og byggetekniske krav.

De er flinke til å se de gode løsningene og sørger for at din bolig blir bygget etter avtalt tid, pris og kvalitet.

Vi er der også etter utført arbeid

Skulle det være noe i ettertid av byggeprosessen kan du regne med oss! Vi har flinke folk som stiller opp på kort varsel for å fikse eventuelle utfordringer med din bolig.

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss

Kan gjenskape alt i vårt lokale snekkerverksted

Har din bolig noen vakre detaljer som dessverre ikke lar seg redde? Fortvil ikke! I vårt lokale møbelsnekkeri tilpasser vi materiell som ikke lenger er i produksjon. Dette kan være alt fra fasade, profiler, listverk, vinduer, dører, bokhyller osv. Disse håndlagde produktene gir boligen de flotte detaljene og den helheten den fortjener.

Det også fint å tenke på at lokal produksjon er ikke bare en fordel for miljøet og norsk økonomi, men også for deg da det gjør at vi kan kvalitetssikre det vi leverer.

Renovere barndoms-hjemmet?

Har du et flott og ærverdig gammelt hus som du skal rehabilitere og restaurere?
Vi kan lage hva som helst i vårt eget snekkerverksted i Kristiansand!