Gode kjøpsopplevelser

Bico har lang erfaring fra å utvikle og levere solid kvalitetsinnredning til både frittstående butikker og til kjeder. Vår retail-divisjon leverer butikkinnredning i hele Norge, og vårt rutinerte prosjektteam sørger for trygg og effektiv gjennomføring, fra planlegging og innkjøp til logistikk og montering.

Våre dyktige og erfarne fagfolk utvikler også produkter for effektiv eksponering og sikker butikkdrift. Har du et ønske eller en idé, så kan vi ta oss av produktutviklingen for deg. På samme måte og med samme kvalitet som vi i dag gjør det for en rekke store nasjonale- og internasjonale kjeder.

Butikk-divisjonen har også en egen Display & Merchandising-avdeling som leverer alle typer vareeksponeringsløsninger til dagligvare- og faghandel.

Se våre referanser

1
Vår butikkdivisjon utgjør om lag 15 årsverk. Vi påtar oss alle typer butikkinnredningsprosjekter.

1

Gode butikkløsninger

Skintific-klinikken på Sandvika Storsenter er på kun 30 kvm. Grundig planlegging gav likevel plass til tre behandlingsstasjoner, utsalgssted, produkteksponering, logistikk og arbeidpsplass for tre ansatte

Gode butikkløsninger bidrar til å skape de beste kundeopplevelsene. Vi er en ledende leverandør av nøkkelferdige butikker til både frittstående næringsdrivende, og nasjonale og internasjonale kjeder. Dyktige håndverkere og en profesjonell og erfaren prosjektadministrasjon sikrer høy kvalitet, og at vi alltid leverer til avtalt tid og pris. Vi står for utvikling, gjennomføring, service og vedlikehold for kunder over hele Norge.

Effektiv eksponering og sikker butikkdrift er viktig. Vi samarbeider med en rekke store butikkjeder, og våre fagfolk utvikler og leverer alle typer displayløsninger for dagligvare- og faghandel.

Se våre referanser

Kontakt oss om Gode butikkløsninger

Bilde av Aksel Andersen

Aksel Andersen
Divisjonssjef Butikk
+47 40 41 20 03
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Einar Berdal

Einar Berdal
Salgssjef Butikk
+47 91 74 69 02
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Per Myrer

Per Myrer
Prosjektleder
+4790030865
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Display & Merchandising

Vårt fokus er kundereisen. Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser. For våre kunder og for deres kunder.

God og effektiv merchandising gir økt salg og mer fornøyde og lojale kunder. Erfarne, effektive og grundige fagfolk gjør vår Display & Merchandising-avdeling til en solid samarbeidspartner for både kjeder og frittstående butikker. Vi gir kundene trygghet og leverer alltid kvalitet.
 
Vi designer, utvikler, produserer og leverer med utgangspunkt i kundenes krav til økonomi, tid, funksjonalitet og kvalitet. I samarbeid med vårt store og gode nettverk av fabrikker og underleverandører i Skandinavia, Europa og Asia kan vi levere både enkle og multi-materielle salgsløsninger og display- og merchandising-materiell for merkevarer og detaljhandel.

Standard display-løsninger vil ofte ikke passe til kundens produkter, butikkonsept eller kategoriene produktene skal plasseres i. Våre dyktige håndverkere sørger for spesialtilpassede løsninger som garanterer et godt resultat.

Kontakt oss om Display & Merchandising

Bilde av Jahran Pettersen

Jahran Pettersen
Salg og Prosjektering
+47 95 91 73 32
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.