David Andersen Karl Johan

Oslo

Fast innredning i tre, stein og glass

Mer info

Edda

Bjørvika

Tradisjonell norsk design i nytt format.

Mer info

Q42

Kristiansand

Bico var så heldig å innrede konferansesenter, hotellrom, kontorer og restauranten hos Q42 i Kristiansand.

Mer info

Tidsriktig funkishus

I tiden som kommer vil det bli mer fokus på valg av gode materialer, som med denne fasaden av sedertre.

Mer info

Enebolig Lillesand

Lillesand

Flott og moderne enebolig i Lillesand

Mer info

Grovikstien 8

Kristiansand

500 m2 med boltreplass, flere smarte spesialløsninger og med spesielt tilpasset belysning er det ikke rart menneskene som bor her stortrives

Mer info

Hjemmet til Kjell Nupen

Kristiansand

Bicos byggavdeling renoverer og bygger markedets flotteste hus og hytter

Mer info

Funkisboliger på Gimlekollen

Kristiansand

Lekker og moderne tomannsbolig på Gimlekollen i Kristiansand

Mer info

Funkishus på Nodeland

Nodeland

Lekker og moderne enebolig på Nodeland

Mer info

Drømmebolig på Dvergsneslia

Kristiansand

Drømmebolig på Dvergsneslia Å bygge bolig skal være gøy! "På fredag den 16.12 flyttet vi inn, og hva var vel bedre da enn å åpne en god vin og nyte den sammen med

Mer info

Telenor Uplift

Oslo

Telenor Uplift - Bico innredet fellesområdene på hovedkontoret til Telenor under koronaperioden

Mer info

Gamle Dvergsnesvei 24

Kristiansand

Her har Bico sammen med Urbanhus skreddersydd og bygd en moderne bolig etter kundens ønsker.

Mer info

Peppes Pizza

Norge

Peppes Pizza er Norges største pizzakjede. Bico har gjennom en årrekke produsert og montert spesialinnredning i en rekke av restaurantene.

Mer info

Bryggeanlegg

Sørlandet

Bico har oppført og renovert en rekke private bryggeanlegg i Sørlandsskjærgården. Vi har dyktige håndverkere og egen fraktbåt.

Mer info

BliVakker & Coccopanda

Kristiansand

BliVakker & Coccopanda er landets største aktør på salg av skjønnhetsprodukter. Bico har levert innredning til butikken på Sørlandssenteret. 

Mer info

Pressens Hus

Oslo

Pressens hus i Oslo er et nasjonalt senter for kunnskap og debatt om journalistikk. Bico har levert spesialinnredning og spesialproduserte møbler.

Mer info

Tusenfryd

Ås

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark. Bico har designet, produsert og montert spesialinnredning i fire nye butikker i shoppingområdet.

Mer info

Roseslottet

Oslo

Roseslottet ligger ved Frognerseteren i Oslo og er en frilufts kunstinstallasjon av kunstneren Vebjørn Sand. Bico har bygget paviljongen til Mozart serien.

Mer info

SiA bygget

Kristiansand

SiA studentsenter ligger ved Universitetet i Kristiansand. Bico har utført alle byggearbeidene og har levert spesialinnredning.

Mer info

Thon Hotels

Norge

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder. Bico har levert spesialinnredning til en rekke av kjedens hoteller - fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Mer info

Burger King

Norge, Sverige og Danmark

Burger King er en internasjonal restaurantkjede. Bico har levert spesialinnredning til en rekke av restaurantene i Norge, Sverige og Danmark.

Mer info

Bystranda Blå

Kristiansand

Bystrand Blå er et leilighetsprosjekt med høy standard og sjønær beliggenhet på Tangen i Kristiansand. Bico har utført tømrerarbeidene.

Mer info

Bølgen & Moi

Oslo

Bølgen & Moi har en rekke gourmet-restauranter i Norge. Bico har levert spesialinnredning til den flott restauranten på Tjuvholmen i Oslo.

Mer info

Ridesenteret

Kristiansand

Ridesenteret ved Gillsvannet utenfor Kristiansand er tegnet av det prisbelønte arkitektfirmaet Lundhagem og er bygget av Bico.

Mer info

Hos Moi

Kristiansand

Brasseriet Edith er en del av Trond Mois populære restaurant; Hos Moi. Bico har stått for både byggearbeider, spesialinnredning og møbler.

Mer info

Gastroteket Vika

Oslo

Gastroteket Vika er en ny gastropub på hjørnet av Cort Adelers gate og Ruseløkkveien i Oslo. Bico har levert speialinnredning og møbler.

Mer info

Sjusjøen

Sjusjøen

Den flotte arkitekttegnede hytta på Sjusjøen kombinerer tradisjonell byggeskikk og et moderne uttrykk. Bico har utført alle byggearbeider.

Mer info

&Rudolph

København

&Rudolph er en god og trivelig restaurant på Østerbro i Købehavn. Bico har spesialprodusert innredningen i samarbeid med interiør arkitekt.

Mer info

Trimtex

Lillesand

Bico bygget nye kontorer til treningstøyprodusenten Trimtex . Leveransen omfattet også systemmoduler i kontorlandskapet.

Mer info

Optikkhuset

Grimstad

Optikkhuset ligger i lekre lokaler i Grimstad. Gamelt og ærverdig interiør har blitt kombinert med nytt og moderne. Det er Bico som har utført arbeidet.

Mer info

Skintific

Norge

Skintific AS er en ledende aktør på hudpleie- og kosmetikkprodukter. Bico har designet og bygget flere butikker for kjeden.

Mer info

Tri Ky Asian Bar and Restaurant

Oslo

Tri Ky Asian Bar and Restaurant er spennende asiatisk restaurant på Vulkan i Oslo. Bico har levert all innredning til restauranten.

Mer info

Deichman Bjørvika

Oslo

Bico har produsert og montert spesialinnredning i Deichman Bjørvika, Oslo kommunes bibliotek og Norges største folkebibliotek i Bjørvika.

Mer info

Lyngholmen

Lillesand

Drømmehytta i Lillesand er blitt kåret til et av verdens mest spektakulære hjem av BBC. Bico utførte byggearbeidene.

Mer info

Arkiverte referanser

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.