David-Andersen Egertorvet

Oslo

En hyllest til håndverket – eksklusiv innredning i tre, stein og glass for en nasjonal kunstindustri-institusjon.

Mer info

Restaurant Edda

Oslo

Elegant innredning for spisested med venetianske retter i Bjørvika.

Mer info

Q42 Kongressenter

Kristiansand

Q42 er Kristiansands nye storstue, med kongressenter, restaurant og café. Bico har fulgt prosjektet fra starten og har levert store deler av innredningen.

Mer info

Fremtidsrettet funkis

Kristiansand

Enebolig med moderne former, kledd med miljøvennlige materialer.

Mer info

Enebolig Lillesand

Lillesand

Flott og moderne enebolig i Lillesand

Mer info

Grovikstien 8

Kristiansand

500 kvadratmeter med boltreplass, flere smarte spesialløsninger og spesielt tilpasset belysning. Ikke rart at menneskene som bor her stortrives.

Mer info

Kjell Nupens hjem

Kristiansand

De siste årene av sitt liv tilbrakte kunstneren Kjell Nupen (1955–2014) i denne spesialtegnede boligen på Hånestangen i Kristiansand.

Mer info

Funkis på Gimlekollen

Kristiansand

Lekker og moderne tomannsbolig på Gimlekollen i Kristiansand

Mer info

Enebolig på Nodeland

Kristiansand

Lekker og moderne enebolig på Nodeland

Mer info

Drømmebolig i Dvergsneslia

Kristiansand

Å bygge bolig skal være gøy! Familien Mosdøl har fått drømmehuset sitt i Dvergsneslia, og er svært fornøyde.

Mer info

Telenor Uplift

Oslo

Telenor Uplift - Bico innredet fellesområdene på hovedkontoret til Telenor under koronaperioden

Mer info

Gamle Dvergsnesvei 24

Kristiansand

Her har Bico sammen med Urbanhus skreddersydd og bygd en moderne bolig etter kundens ønsker.

Mer info

Peppes Pizza

Norge

Peppes Pizza er Norges største pizzakjede. Bico har gjennom en årrekke produsert og montert spesialinnredning i en rekke av restaurantene.

Mer info

Bryggeanlegg

Sørlandet

Bico har oppført og renovert en rekke private bryggeanlegg i Sørlandsskjærgården. Vi har dyktige håndverkere og egen fraktbåt.

Mer info

BliVakker & Coccopanda

Kristiansand

BliVakker & Coccopanda er landets største aktør på salg av skjønnhetsprodukter. Bico har levert innredning til butikken på Sørlandssenteret. 

Mer info

Pressens Hus

Oslo

Pressens hus i Oslo er et nasjonalt senter for kunnskap og debatt om journalistikk. Bico har levert spesialinnredning og spesialproduserte møbler.

Mer info

Tusenfryd

Ås

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark. Bico har designet, produsert og montert spesialinnredning i fire nye butikker i shoppingområdet.

Mer info

Roseslottet

Oslo

Roseslottet ligger ved Frognerseteren i Oslo og er en frilufts kunstinstallasjon av kunstneren Vebjørn Sand. Bico har bygget paviljongen til Mozart serien.

Mer info

SiA bygget

Kristiansand

SiA studentsenter ligger ved Universitetet i Kristiansand. Bico har utført alle byggearbeidene og har levert spesialinnredning.

Mer info

Thon Hotels

Norge

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder. Bico har levert spesialinnredning til en rekke av kjedens hoteller - fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Mer info

Burger King

Norge, Sverige og Danmark

Burger King er en internasjonal restaurantkjede. Bico har levert spesialinnredning til en rekke av restaurantene i Norge, Sverige og Danmark.

Mer info

Bystranda Blå

Kristiansand

Bystrand Blå er et leilighetsprosjekt med høy standard og sjønær beliggenhet på Tangen i Kristiansand. Bico har utført tømrerarbeidene.

Mer info

Bølgen & Moi

Oslo

Bølgen & Moi har en rekke gourmet-restauranter i Norge. Bico har levert spesialinnredning til den flotte restauranten på Tjuvholmen i Oslo.

Mer info

Gillsvannet ridesenter

Kristiansand

Ridesenteret ved Gillsvannet utenfor Kristiansand er tegnet av det prisbelønte arkitektfirmaet Lund Hagem og bygget av Bico.

Mer info

Hos Moi

Kristiansand

Brasseriet Edith er en del av Trond Mois populære restaurant Hos Moi. Bico har stått for både byggearbeider, spesialinnredning og møbler.

Mer info

Gastroteket Vika

Oslo

Gastroteket Vika er en ny gastropub på hjørnet av Cort Adelers gate og Ruseløkkveien i Oslo. Bico har levert speialinnredning og møbler.

Mer info

Sjusjøen

Sjusjøen

Den flotte arkitekttegnede hytta på Sjusjøen kombinerer tradisjonell byggeskikk og et moderne uttrykk. Bico har utført alle byggearbeider.

Mer info

&Rudolph

København

&Rudolph er en trivelig restaurant på Østerbro i Købehavn. Bico har spesialprodusert innredningen i samarbeid med interiørarkitekt.

Mer info

Trimtex

Lillesand

Bico bygget nye kontorer til treningstøyprodusenten Trimtex . Leveransen omfattet også systemmoduler i kontorlandskapet.

Mer info

Optikkhuset

Grimstad

Optikkhuset ligger i lekre lokaler i Grimstad. Gamelt og ærverdig interiør har blitt kombinert med nytt og moderne. Det er Bico som har utført arbeidet.

Mer info

Skintific

Norge

Skintific AS er en ledende aktør på hudpleie- og kosmetikkprodukter. Bico har designet og bygget flere butikker for kjeden.

Mer info

Asiatisk på Vulkan

Oslo

Tri Ky Asian Bar and Restaurant er en spennende asiatisk restaurant på Vulkan i Oslo. Bico har levert all innredning til restauranten.

Mer info

Deichman Bjørvika

Oslo

Bico har produsert og montert spesialinnredning i Deichman Bjørvika, Oslo kommunes bibliotek og Norges største folkebibliotek i Bjørvika.

Mer info

Lyngholmen

Lillesand

Drømmehytta i Lillesand er blitt kåret til et av verdens mest spektakulære hjem av BBC. Bico utførte byggearbeidene.

Mer info

Arkiverte referanser

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.