Solide håndverkstradisjoner og ny teknologi

Bico prosjekterer, produserer og monterer innredning til alle formål. I vårt snekkerverksted i Kristiansand jobber det dyktige håndverkere som spesialproduserer innredningsløsninger, men vi leverer også innredning fra andre kvalitetsprodusenter. Vi har lang erfaring fra komplekse innredningsprosjekter over hele Skandinavia og kan stå for alle ledd i prosessen. Fra konseptutvikling, via prosjektering, tegning og produksjon, til endelig gjennomføringen av prosjektet.

Se våre referanser

1
Vår innredningsdivisjon utgjør om lag 50 årsverk. Vi påtar oss alle typer innredningsprosjekter for næringslivet, det offentlige og private.

1

Spesialinnredning

Bico leverer spesialinnredning til alle typer private og offentlige bygg.

Gode konsepter fortjener god innredning. Vi leverer skreddersydd innredning til næringsaktører, private og det offentlige. Våre innredningsløsninger tilpasses konseptet og bruksformålet, og holder alltid høy kvalitet. I tett samarbeid med oppdragsgiver, arkitekter, interiørarkitekter og interiørdesignere kommer vi frem til den beste løsningen innenfor budsjettet.

I vårt snekkerverksted i Kristiansand møtes solide håndverkstradisjoner og ny teknologi. Våre dyktige og erfarne møbelsnekkere har gode materialforståelse, øye for detaljer og bygger innredningsløsninger som er perfekt tilpasset hvert unike konsept. 

Se våre referanser

Kontakt oss om Spesialinnredning

Bilde av Åsmund Øvrevik

Åsmund Øvrevik
Divisjonssjef Innredning
+47 95 97 29 99
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Anders Drange

Anders Drange
Kvalitetssjef
+47 40 41 20 28
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Snekkerveksted

Bico har et eget, topp moderne snekkerverksted i Kristiansand, der stadig nye generasjoner lærer faget av våre erfarne håndverkere.

Vi er stolte over å ha vårt eget snekkerverksted i Kristiansand, hvor en stor andel av spesialinnredning vår blir produsert. Verkstedet har vært en del av Bico siden 1968. Der jobber det dyktige møbelsnekkere med lang erfaring, rik materialkunnskap og årvåkent øye for detaljer.

Stadig flere velger unike og spesialproduserte produkter og innredning tilpasset sitt konsept. Vi tilfører særpreg til dører, vinduer, listverk, bokhyller, pulter, sittebenker, spisebord og mer.

Lokal produksjon i eget snekkerverksted gir dessuten miljøgevinster og bidrar positivt til norsk økonomi, samtidig som det gir oss full kontroll over kvaliteten på produktene.

Kontakt oss om Snekkerveksted

Bilde av Tommy Skjørtorp

Tommy Skjørtorp
Produksjonsleder
+47 91 64 29 16
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1
1

Kjeder

Fra åpningen av Burger King Langrønningen, Noges første Burger King-restaurant i massivtre.

Minneverdige hotell og restauranter har sjel og egenart. Vi har over 30 års erfaring med hotell- og restaurantdesign, og har produsert og montert spesialtilpasset innredning til små og store prosjekter. Våre referanser omfatter både nye og spenstige, og gamle og ærverdige hoteller og restauranter. I tett samarbeid med oppdragsgiver, arkitekter, interiørarkitekter og interiørdesignere kommer vi frem til den beste løsningen innenfor budsjettet.

Fra vårt snekkerverksted i Kristiansand eller i samarbeid med kjente kvalitetsleverandører, leverer vi akkurat den løsningen våre kunder ønsker. Dyktige håndverkere og gode prosjektledere gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner ved både nybygg og renovering. 

Se våre referanser

Kontakt oss om Kjeder

Bilde av Åsmund Øvrevik

Åsmund Øvrevik
Divisjonssjef Innredning
+47 95 97 29 99
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Møbler

Bico er en erfaren distributør av kontraktsmøbler og forhandler for en rekke anerkjente møbelprodusenter. Vi fører også vårt eget merke gjennom vårt datterselskap Satelliet Norge.

Vi har et stort sortiment av møbler og utstyr til restauranter, kontorer og institusjoner. Alle våre produkter leveres av utvalgte kvalitetsprodusenter, og vi skreddersyr møbel- og utstyrspakker i god dialog med arkitekt, interiørdesigner og byggherre. 

Gjennom årene har vi opparbeidet oss spesialkompetanse på innredning av hotell og restauranter. Målet er å skape noe unikt, og da er gjennomtenkte valg av materialer, farger og møbler avgjørende for sluttresultatet. Vi er en leverandør med stor gjennomføringsevne og påtar oss prosjekter over hele Norge.

Les mer på Satelliet Norges hjemmesider.

Kontakt oss om Møbler

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.