Små jobber - høy kvalitet

Bico har til enhver tid dyktige håndverkere klare til å håndtere små eller større utfordringer. Fra våre baser i Kristiansand og Oslo, kan vi stille opp på kort varsel for enkel service, montering, vedlikehold, små reparasjoner eller større renoveringsoppgaver. Vi har stor aktivitet i Sørlandsskjærgården, og har egen båt for frakt av mannskap, utstyr og materiell. Den anerkjente Bico-kvaliteten ligger alltid til grunn for vårt arbeid, uavhengig av oppdragets størrelse.

Se våre referanser

1
Vår servicedivisjon utgjør 10 årsverk. Vi påtar oss alle typer serviceoppdrag for næringslivet, det offentlige og private. Bicos servicedivisjon har kontor i Kristiansand og Oslo.

1

Service og reparasjoner

Våre dyktige håndverkere stiller opp på kort varsel med rullende verksted og utfører enkel service, montering, vedlikehold og små reparasjoner.

Noen ganger er enkel service eller små reparasjoner alt som skal til for å forlenge installasjonens eller byggets levetid i mange år. Våre fagutdannede servicemedarbeidere utfører service og reparasjoner på tak, vegger, gulv, vinduer og dører. Vi har spesialisert oss på bytting, reparasjoner og service av vinduer og dører, og er autorisert servicepartner for Velux, Gilje og NorDan.

Se våre referanser

Kontakt oss om Service og reparasjoner

Bilde av Bertil Trollsås Johansen

Bertil Trollsås Johansen
Leder Service Sør
+47 40 41 20 63
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Renovering og små byggeprosjekter

Serviceavdelingen har egen båt for frakt av mannskap, utstyr og materiell, og har levert en rekke flotte bryggeanlegg langs kysten.

Enten det er store eller små renoveringsjobber eller byggeprosjekter, så er vår serviceavdeling klare for å gå i gang med oppgaven. Vi gjennomfører utallige renoveringsprosjekter hvert år. Våre håndverkere hjelper deg med å få din eiendom opp til dagens standard, samtidig som det opprinnelige uttrykket kan beholdes dersom det er ønskelig.

Vi påtar oss mindre byggprosjekter som redskapsbod, garasje, anneks, sjøbu, brygge eller tilbygg til huset eller hytta. Våre prosjektledere kan hjelpe deg med tegninger og søknader, og våre dyktige fagfolk leverer solid håndverk til avtalt tid og pris.   

Se våre referanser

Kontakt oss om Renovering og små byggeprosjekter

Bilde av Bertil Trollsås Johansen

Bertil Trollsås Johansen
Leder Service Sør
+47 40 41 20 63
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.